Ga jij thuis graag aan de bak? Dan mag je Het complete basisbakboek van Laura’s Bakery niet missen. Het bevat meer dan 150 recepten voor thuisbakkers en wij mogen onze favorieten met je delen!
Lees verder na de advertentie
Welke thuisbakker kent haar niet? Laura Kieft deelt al 15 jaar lang de beste bakrecepten op haar populaire blog Lauras Bakery en in haar succesvolle kookboeken. Je kent Het Basisbakboek misschien wel? Haar nieuwste boek is een compleet vernieuwde uitgave hiervan. Je begrijpt dat je deze als thuisbakker niet mag missen…
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.
Het complete basisbakboek
Het complete basisbakboek is een compleet vernieuwde en zeer uitgebreide versie van Het Basisbakboek uit 2016. Zoveel zelfs, dat ze bijna niet meer met elkaar te vergelijken zijn. Laura ligt in haar voorwoord toe: “Hoewel er een stukje overlap is, zijn de twee boeken tegelijkertijd z verschillend dat ze bijna niet te vergelijken zijn.”
“Om te bepalen welke recepten in het boek moesten komen heb ik onder andere gekeken naar wat jullie thuis het liefst bakken. Gelukkig weet ik dat na 15 jaar bakken en bloggen inmiddels heel goed. Daarom staat er een MonChoutaart in het boek, maar vind je ook het recept voor pannenkoeken. De meer klassieke basisrecepten als cake en soesjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken” aldus Laura.
Het complete basisbakboek
€ 37,99
Heel veel bakrecepten
In het nieuwste boek vind je meer dan 150 recepten, met de natuurlijk de nodige baktips. Het boek is handig opgebouwd: ze deelt eerst een hele hoop basisrecepten voor vullingen en toppings, gevolgd door basisrecepten en daarbij steeds twee variatiemogelijkheden.
Daarmee wil Laura laten zien wat er allemaal mogelijk is. Denk aan citroen-yoghurt poffertjes, koffiecakejes met glazuur en no-bake chocolade-cheesecake. Voor veel van de receptvariaties wordt gebruik gemaakt van de vullingen en toppings uit het begin van het boek.
Zo deelt ze niet alleen het basisrecept voor zandkoekjes maar ook een heerlijke variatie met zelfgemaakte jam. Benieuwd hoe je dit maakt? Dan heb je geluk! Want wij mogen deze recepten alvast met je delen:
Onze tips
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.