Kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn – Foodies

Kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Zin in iets lekkers van de grill? Deze kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn brengen meteen de Mediterrane sfeer naar je bord en samen zorgen ze voor een perfecte balans van fris, hartig en kruidig. ideaal voor een een snelle weekendmaaltijd.


Lees verder onder de advertentie

Zin in iets lekkers van de grill? Deze kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn brengen meteen de Mediterrane sfeer naar je bord en samen zorgen ze voor een perfecte balans van fris, hartig en kruidig. ideaal voor een een snelle weekendmaaltijd.

Bereiding

  1. Roer voor de marinade de rozemarijn, olijfolie, knoflook, het citroensap en de citroenschil in een kom door elkaar. Schep de stukjes kip erdoor met wat zout en peper en laat 5 minuten marineren.

  2. Verwarm de ovengrill voor op hoge temperatuur. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rijg de kip, halloumi en citroen aan de spiesen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Gril ze in 13-15 minuten goudkleurig en gaar.

  3. Dien ze op met de basilicumblaadjes, partjes citroen en de zilvervliesrijst met olijven en citroen.

Wat vind jij van dit recept?

Uit het boek

The Fast Five


€ 34,99

Cover the fast five Donna Hay
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!

Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.