
- 
Eenvoudig
 - 
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
 
Op zoek naar een bordje comfortfood? Deze snelle stoof met worstjes, cannellinibonen en spinazie staat zo op tafel!
			Lees verder onder de advertentie
			
Op zoek naar een bordje comfortfood? Deze snelle stoof met worstjes, cannellinibonen en spinazie staat zo op tafel!
Bereiding
- 
Bak de worstjes in een koekenpan met antiaanbaklaag goudbruin en gaar. Vanwege het vet in de worstjes hoef je niet per se olie toe te
voegen. - 
Neem de worstjes uit de pan en fruit in de pan de ui en de rode peper glazig. Voeg de bonen en de bouillon toe en gaar ca. 5 minuten. Snijd de worstjes diagonaal in 3 stukken en doe ze terug in de pan.
 - 
Roer de spinazie erdoorheen tot hij iets geslonken is. Verdeel over 2 borden en serveer met stokbrood.
 
Per portie: 649 kcal | 35 g koolhydraten | 45 g eiwit | 35 g vet
olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Fotos: Sam Stowell Foodstyling: Katy Greenwood Styling: Louis Peral
Tip
Je kunt de merguezworstjes ook vervangen door een ander soort worst. Wat denk je bijvoorbeeld van chorizo of eentje met truffelsmaak?
Wat vind jij van dit recept?

Inspiratie in je mailbox
Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.