Peterselie-kappertjessalade

Peterselie-kappertjessalade met babyromainesla en tomaatjes
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Deze peterselie-kappertjessalade combineert het frisse van groene peterselie met de zoute bite van kappertjes. Een eenvoudige salade die je gerecht een smaakvolle boost geeft.


Lees verder onder de advertentie

Deze peterselie-kappertjessalade combineert het frisse van groene peterselie met de zoute bite van kappertjes. Een eenvoudige salade die je gerecht een smaakvolle boost geeft.

Serveertip

Lekker als frisse tegenhanger bij de barbecue.

Bereiding

  1. Hak de peterseliesteeltjes fijn en hak de blaadjes grof. Doe de steeltjes in een grote kom en roer het citroensap, de gehakte kappertjes en de sjalot erdoorheen.

  2. Klop de olijfolie erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Schep de tomaten, de peterselieblaadjes en de sla erdoorheen. Serveer direct.

Per portie: 99 kcal | 3 g koolhydraten | 2 g eiwit | 9 g vet

BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotografie: Maja Smend Styling: Lydia Brun Foodstyling: Emily Jonzen

Wat vind jij van dit recept?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!

Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.