
-
Eenvoudig
-
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
-
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200C / hetelucht: 180C). Verhit el olie in een diepe, ovenbestendige koekenpan en fruit er de ui in ca. 5 minuten zacht in. Voeg het paprikapoeder, -1 el chipotlepasta, de bimi en de hete bouillon toe. Roer de orzo erdoorheen. Zet de pan 10 minuten in de oven.
-
Roer de erwten en de helft van de verse kruiden erdoorheen. Maak twee kuiltjes in de orzo en leg de visfilets erin. Bestrooi de vis met wat extra gerookte-paprikapoeder, besprenkel met wat olie en bestrooi met zout en peper. Zet de pan nog 8-10 minuten in de oven tot de vis gaar is en de orzo zacht is. Roer de overige verse kruiden door de yoghurt. Serveer de orzo met de vis en de kruidenyoghurt.
Per portie: 618 kcal | 78 g koolhydraten | 57 g eiwit | 6 g vet
BBC Good food / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotos: Mike English Styling: Katie Marshall Foodstyling: Hannah Wilkinson
Wat vind jij van dit recept?

Inspiratie in je mailbox
Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.