Wat eten we vandaag? Weekmenu t/m 6 april – Foodies

Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!

Wat eten we vandaag?

De vraag die bijna dagelijks in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: ‘wat eten we vandaag?’. Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!

We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot hoofdgerechten om mee uit te pakken in het weekend.

Iedere vrijdag het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.

Weekmenu

Maandag 31 maart t/m 6 april:

Maandag

Aubergine puttanesca

Dinsdag

Een kom Chow Mein noedels met groenten en vlees, gegarneerd met chilivlokken en zwarte sesamzaadjes

Woensdag

Courgettesalade


Courgettesalade

Heb je een flinke voorraad courgettes in de aanbieding gescoord en weet je niet meer wat je ermee aan moet? Hier is de oplossing! Deze courgettesalade kunnen wij stiekem elke dag wel eten…

Naar het recept

Donderdag

Romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum

Vrijdag

Broccolisoep in een kom


Broccolisoep

Start het weekend met een flinke pan soep, daar kun je de komende dagen mee vooruit! Als licht avondmaal of lunch.

Naar het recept

Zaterdag

Bladerdeegtaart met kerstomaten en ricotta

Zondag

Cover voor

Weekmenu van vorige keer

Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 24 tot en met zondag 30 maart:

Tip: vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.

Profielfoto van

Willem van Santen

Chef & fotograaf

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.