Zomerse limabonensalade

Zomerse limabonensalade met onder andere komkommer, cherrytomaten en bleekselderij
  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Deze zomerse limabonensalade is precies wat je zoekt! Limabonen zitten boordevol eiwitten en vezels en zijn een heerlijke opvulling in je salade. Met dit kleurrijke, smaakvolle recept zit je deze zomer wel goed!


Lees verder onder de advertentie

Deze zomerse limabonensalade is precies wat je zoekt! Limabonen zitten boordevol eiwitten en vezels en zijn een heerlijke opvulling in je salade. Met dit kleurrijke, smaakvolle recept zit je deze zomer wel goed!

Bereiding

  1. Meng de bonen en alle groenten in een grote kom. Bestrooi met de kruiden en breng op smaak met zout en peper.

  2. Klop de harissa, de olie, het citroenrasp en -sap, de honing, zout en peper door elkaar. Schenk over de salade en meng goed met elkaar. In de koelkast blijft de salade vier dagen goed

Per portie: 147 kcal | 13 g koolhydraten | 6 g eiwit | 7 g vet

Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Helena Busiakiewicz Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Nicola Roberts

Wist je dat?

Limabonen zijn peulvruchten die vol vezels en eiwitten zitten. Ze hebben dezelfde vorm als kidneybonen, maar zijn een stuk groter en platter en hebben een roomwitte kleur.

Wat vind jij van dit recept?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!

Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.