Boek uitgelicht: 100 luxe koekjes van Elisabeth Scholten

Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken voor jou op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek dat je aan het bakken zet: 100 luxe koekjes van eigen deeg van koekjeskoningin Ellouisa (Elisabeth Scholten).


Lees verder na de advertentie

Koektrommel in de aanslag

Op zondag koekjes bakken waar je de hele week van kunt genieten. Koekjeskoningin Ellouisa doet niet anders en deelt haar 100 favoriete koekjesrecepten in dit zoete boek. Verwarm je oven maar vast voor en zet je koektrommel klaar voor bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, cappuccinokoekjes, amandel-jamkoekjes en pecanfudge. En niet alles in n keer opeten h!

Een koekje met zachte vulling


Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Logo van bedrijf
Meer info

amandel-jamkoekjes

Ht koekje voor bij de koffie, eh, cappucino

cappucinokoekjes

Het makkelijkste ‘koekje’ ooit

pecan fudge

Nog niet uitgebakken? Hier vind je jouw exemplaar van 100 luxe koekjes met nog 97 heerlijke koekjesrecepten.

Onze tips

geneal harreman met groenten in hand

Zo kun je het beste bieten bereiden volgens chef Geneal Harreman

Fattoush salade in een schaal met bestek en op een bord

Ben je fan van Ottolenghi? Dan wil je dit kookboek zeker hebben!

Bakken zoals het bedoeld is Chef Joan en Fiona

Bakken zoals het bedoeld is: dit moet je weten

Natalia Rudin met hond en eten van Cooking Fast & Slow

Cooking Fast & Slow: makkelijk comfort food voor elke dag

Lenna's Plant Based Kitchen

Zo lekker heb je plantaardig eten nog nooit geproefd

omslag boek: receptin eats vanavond

Australi is al jaren fan van haar recepten nu is Nederland aan de beurt

de leukste kookboeken van 2020

De mooiste kookboeken om met Moederdag cadeau te geven

Laura bakery

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

burger in een bakje

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je cht makkelijk en snel

schaaltje met linzen en schorseneer

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Japchae (glasnoedels met groenten)

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

gepofte aardappel met spek

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy OToole!

Kadaifitoetje

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Jamie Oliver airfryer

Alles over het Easy Airfryer-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

thumbnail voor Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

Koreaanse pittige ramen

De beste kipgerechten maak je zo

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.