Dan hebben we het over het nieuwe boek van sterrenchef Niven Kunz en zijn vriendin Virginie van Bronckhorst-Kunz. Ze hebben samen weer een prachtig exemplaar uitgebracht: Simply Good. Wij waren bij de boeklancering en geven je alvast een inkijkje in het boek!
Lees verder na de advertentie
Nieuw kookboek Simply Good
Chef-kok Niven Kunz en zijn partner Virginie van Bronckhorst-Kunz bewijzen het weer: afgelopen week is hun nieuwste kookboek Simply Good gelanceerd en wij zijn groot fan. Dit boek laat zien dat koken op sterrenniveau helemaal niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn en dat je met simpele ingredinten prachtige creaties kunt maken. Met Simply Good laten ze zien dat je kunt koken voor elke gelegenheid. Benieuwd naar het boek? Lees dan snel verder!
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.
Niven Kunz en Virginie Bronckhorst-Kunz
Niven en Virginie zijn een culinair powerkoppel in Nederland. Niven is vooral bekend vanwege zijn groentegerichte kookstijl en zijn verdeling van groenten (80%) en vis/vlees (20%) in zijn gerechten. Hij werd al op jonge leeftijd bekroond met een Michelinster voor zijn restaurant NIVEN in Rijswijk, waar hij zijn liefde voor groenten en lokale, seizoensgebonden ingredinten liet zien.
Virginie van Bronckhorst-Kunz is zijn geliefde partner en ook actief in de culinaire wereld. Naast haar baan als huisarts, runnen ze samen hun Restaurant Triptyque in Wateringen, welke in 2022 werd bekroond met een groene Michelinster, en eind 2024 volgde de felbegeerde Michelinster. Maar dat ook thuis op sterrenniveau gekookt kan worden, bewijzen zij met hun nieuwste kookboek: Simply good. Koken voor elke gelegenheid.
Simply Good: groenten in de hoofdrol
In het nieuwe kookboek staan 66 heerlijke en toegankelijke recepten die voor elke thuiskok te maken zijn. Zo kun je alles vinden voor borrelhappen, uitgebreide (chique) diners, brunch en makkelijke doordeweekse gerechten. Met prachtige foto’s en uitgebreide stappen, weet jij voor elke gelegenheid een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ook hier krijgen groentes weer de hoofdrol en worden ze omgetoverd tot prachtige creaties. ‘Simply good. Koken voor elke gelegenheid’ is het perfecte kookboek voor elke thuiskok die houdt van toegankelijke recepten die staan voor kwaliteit, klasse en originaliteit.
Wij geven je alvast een inkijkje in het kookboek met deze heerlijke recepten!
Linzen met schorseneer en kaviaar
Op zoek naar een chique gerecht dat verrassend eenvoudig te bereiden is? Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz laten je zien hoe je linzen met schorseneer, krokante schorseneerchips en een verfijnde touch van kaviaar moeiteloos op tafel zet. Perfect voor een bijzondere avond!
Rozenwafel met rood fruit, ahornsiroop en crme frache
Deze rozenwafels zijn een heerlijke traktatie voor elk moment van de dag. De knapperige wafels vormen de perfecte basis voor een verfrissende topping van rood fruit, verrijkt met zoete ahornsiroop en een romige lepel crme frache. Een smaakvolle combinatie van zoet en fris!
Tahoe telor
Tahoe Telor is een heerlijk gerecht met tofu uit de Indonesische keuken, dat zich onderscheidt door zijn rijke smaken en texturen. Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz laten je zien hoe je dit smaakvolle gerecht eenvoudig op tafel kunt zetten. Laat je inspireren door hun liefde voor koken en ontdek de geheimen van deze smaakvolle maaltijd!
Foodies favoriet
Kies jij voor extra vl of extra veelzijdig? Nu -15% korting op de XXL of Dual Zone airfryer.
Kortingscode: FOODIES15
Onze tips
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.