Vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip

Een lekkere snelle maaltijd: vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip. Met lekkerbekjes, friszure tomatensalsa en een romige avocadip.

30 minuten
Bereidingstijd

Vistaco's met tomatensalsa en avocadodip

Vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip

Dit word je nieuwe favoriete manier van wraps eten, dat weet ik zeker! Want dit recept is een echt BrendaKookt-recept: makkelijk, snel, heel lekker en met een kleine twist. Vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip.

En als je wilt kun je de vistaco’s nog lekkerder maken door er cheesy wraptaco’s van te maken. Lees snel verder dan vertel ik je meer.

Vistaco's met tomatensalsa en avocadodip

Cheesy wrap taco’s met vis

We zijn gek op dit soort snelle makkelijke maaltijden. Ideaal om na een drukke dag een verse maaltijd op tafel te zetten. Voor deze lekkere maaltijd gebruiken we een shortcut: lekkerbekjes uit de vriezer, makkelijk en lekker snel. Erbij maak je een friszure tomatensalsa en een heerlijk romige avocadip.

En dan de twist: cheesy wraps! Door de kaas in de pan te laten smelten en daar de wrap op te bakken, krijg je een heerlijk krokante korst, jammie! Dit recept is trouwens net zo lekker zonder de kaas, dus ook voor de niet-kaasliefhebbers is dit een must try!

Scroll naar beneden voor de receptkaart met het uitgewerkte recept van de vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip. Met of zonder cheesy traptaco’s 😉

Vistaco's met tomatensalsa en avocadodip

Vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip

Het is eenvoudig om de vistaco’s te maken. Voor de salsa is het een kwestie van het snijden van tomaten, rode ui, komkommer en verse kruiden. Meng dit met limoensap, extra vierde olijfolie en peper en zout.

De lekkerbekjes bakken we aan en gaar in een pan met olie. In een tweede pan maak je de cheesy traptaco’s door eerst een hoopje geraspte kaas te verwarmen. Als dit gesmolten is leg je er een wrap bovenop en dit bak je kort mee. Hierna vouw je de wrap dubbel en laat je hem afkoelen.

Voor de avocadodip prak je de avocado fijn en meng je het met mayonaise en kwark tot een dip.

Beleg de traptaco’s met reepjes van de gebakken lekkerbekjes en tomatensalsa. En serveer de avocadodip erbij.

Ingrediënten

personen





Print dit gerecht

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking.
Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip

Stap 1

Snijd de tomaten in kleine blokjes. Snijd de verse kruiden fijn en pers de limoen uit. Snipper de rode ui en snijd de komkommer in blokjes.

2

Stap 2

Meng de tomaten, rode ui, komkommer, verse kruiden en het limoensap samen met de extra vierge olijfolie en peper en zout in een kom. Laat marineren.

3

Stap 3

Verwarm olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin de lekkerbekjes om en om bruin en warm.

4

Stap 4

Zet een tweede, droge koekenpan op middelhoog vuur en leg een hier een hoopje geraspte kaas in. Wacht tot het smelt en leg er dan een wrap bovenop. Bak 30 – 40n seconden en draai de wrap dan om. Bak 10 seconden en draai de wrap weer terug op de kaaskant en vouw ‘m dubbel. Haal de wrap dan uit de pan en laat afkoelen – de kaas wordt nu krokant en hard. Doe dit met alle wraps.

5

Stap 5

Geen fan van kaas? Verwarm de wraps dan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6

Stap 6

Prak het vruchtvlees van de avocado’s fijn en meng het met de mayonaise en kwark tot een dip.

7

Stap 7

Snijd de lekkerbekjes in reepjes.

8

Stap 8

Beleg de wraps met tomatensalsa en vis en serveer de avocadodip erbij.

Ingrediënten

personen





Print dit gerecht

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking.
Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze vistaco’s met tomatensalsa en avocadodip

Stap 1

Snijd de tomaten in kleine blokjes. Snijd de verse kruiden fijn en pers de limoen uit. Snipper de rode ui en snijd de komkommer in blokjes.

2

Stap 2

Meng de tomaten, rode ui, komkommer, verse kruiden en het limoensap samen met de extra vierge olijfolie en peper en zout in een kom. Laat marineren.

3

Stap 3

Verwarm olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin de lekkerbekjes om en om bruin en warm.

4

Stap 4

Zet een tweede, droge koekenpan op middelhoog vuur en leg een hier een hoopje geraspte kaas in. Wacht tot het smelt en leg er dan een wrap bovenop. Bak 30 – 40n seconden en draai de wrap dan om. Bak 10 seconden en draai de wrap weer terug op de kaaskant en vouw ‘m dubbel. Haal de wrap dan uit de pan en laat afkoelen – de kaas wordt nu krokant en hard. Doe dit met alle wraps.

5

Stap 5

Geen fan van kaas? Verwarm de wraps dan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6

Stap 6

Prak het vruchtvlees van de avocado’s fijn en meng het met de mayonaise en kwark tot een dip.

7

Stap 7

Snijd de lekkerbekjes in reepjes.

8

Stap 8

Beleg de wraps met tomatensalsa en vis en serveer de avocadodip erbij.

Ben je opzoek naar recept inspiratie?

Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten

0 reacties

Wil je dit recept delen?